Till din nya kropp

Kommentarer inaktiverade för Till din nya kropp

Efter veckor av dietrestriktioner och träning, efter flera svettiga pass och dagar med träningsvärk så börjar du se resultat. Här ska man verkligen fira sina framsteg och se framåt i livet. 

Nya kläder

Det första man vill göra är att uppdatera sin garderob. det är dags att köpa några nya kläder som passar ens nya former. Efter allt hårt arbete vill man ju visa upp resultatet av detta! Det bästa att köpa är en ny och vackert bikini. Vintersäsongen brukar inte bjuda på så många strandplagg men det går såklart att köpa en bikini online istället.

Gå och ta en simtur på badhuset i din nya bikini och känns dig stolt. Gå med självförtroende och vet att samtidigt som du gör detta kommer du även få ett litet träningspass i poolen.

Köp en hel outfit som passar din nya kropp och umgås med vännerna. Det är lätt att man drar sig undan från sina vänner när man försöker gå ned i vikt. Runt kompisar blir det lätt att man ser på film, ligger i soffan och fikar på stan eller dricker drinkar på krogen. Visa dina vänner resultatet av din frånvaro och ta emot alla komplimanger och hyllningar.

Unna sig något

Vi talar inte om att äta allt man vill under en helg för att fira att man undvikit dålig mat i flera veckor. Men när man nått sitt del- eller slutmål vill man fira till det lite extra. Tänk ut en sak som du har saknat och unna dig själv det. Kanske är det en lyxig bit chokladkaka eller en cocktail på favoritbaren. Ett sådant fusk kommer inte att påverka viktnedgången och du kommer att känna stolt över din självdisciplin.

Category: Bra tips