Ta hand om huden runt ögonen

Kommentarer inaktiverade för Ta hand om huden runt ögonen

Att ta hand om huden runt ögonen är viktigt för att behålla en ungdomlig och fräsch look. Huden runt ögonen är mycket känslig och utsätts för ständig stress, så det är viktigt att du tar hand om den. Med hjälp av våra tips och tricks kan du se yngre ut och känna dig bättre.

När du tvättar ditt ansikte ska du se till att begränsa tvättningen runt ögonen. Använd inte för varma eller för kalla temperaturer för att undvika att skada huden runt ögonen. Använd också en mild rengöringsprodukt speciellt utformad för ögonen som inte kommer att torka ut huden.

Använd en ögonkräm med antioxidanter och SPF varje dag. Det kommer inte bara att förhindra förtida åldrande, utan även skydda huden från skadliga UV-strålar. För att få bästa resultat ska du applicera ögonkräm varje dag.

En annan viktig del av ögonkrämen är att undvika att gnugga huden runt ögonen. Detta kan leda till att huden blir skadad och åldrad. Använd hellre fingertopparna och massera den på huden. Vi kan rekommendera att handla din ögonvård här. De har kvalitiva produkter till bra priser. 

Använd smink av hög kvalitet

Kan du inte undvika att använda smink, se till att använda produkter som är fria från skadliga ingredienser. Använd inte produkter som innehåller oljor eftersom det kan täppa till porerna och orsaka finnar. För att undvika att sminket rinner ut, applicera det lager på lager.

För att ta hand om huden runt ögonen är det också viktigt att du får tillräckligt med sömn. När du är trött är det lättare för toxiner att tränga in i huden runt ögonen, vilket gör att den blir torr och åldrad. Försök att sova i minst 8 timmar för att få optimal återhämtning.

Med hjälp av rätt produkter och en hälsosam livsstil kan du ta hand om huden runt dina ögon. Följ Smalis.se för att få tips och tricks om hur du kan må lite bättre och träna lite mer för att se yngre och fräschare ut.

Category: Okategoriserade