Hitta sin träningsform

Kommentarer inaktiverade för Hitta sin träningsform

Träning är något som är viktigt för oss alla. Det gäller att vi hittar den träningsform som passar oss bäst. För den som kanske inte tränat så mycket tidigare så kan cykel vara ett sätt att komma ut och röra på sig. Du väljer vilket tempo du ska cykla i och snabbt kommer du att känna hur din kondition förändras.

Det är skonsamt för kroppen att cykla och genom att man skaffar sig en cykel av modernare snitt så blir det hela så mycket enklare. Samtidigt som du får motion så kan du få naturupplevelser som du inte får annars. Är det vackert väder så packa med lite hälsosamt fika som kan intas efter halva cykeltiden vid något vackert ställe.

Det går även att välja att cykla i grupp, di är det fördel att cykla på rad och den första får bestämma tempo på er cykling. Känner du att du inte hinner med så lägg dig sist i raden och cykla i ditt tempo. Tillsammans så är det så mycket roligare att träna oavsett vilken träningsform som gäller. Försök att hitta ett gäng som gillar att vara ute och cykla och häng med dessa.

Category: Träning