Dofta gott efter träning och en dusch

Kommentarer inaktiverade för Dofta gott efter träning och en dusch

Träning och rörelse är viktigt för oss och leder till en sund kropp och en frisk hjärna. Efter ett träningspass och dusch känner du dig fräsch och balanserad. Även om du rengör dig noga efter träning kan kroppen fortsätta svettas och producera oönskad doft.

Använd deodorant efter träning för att känna dig fräsch

För att lukta gott efter din träning använder du med fördel en deodorant med bra samt långvarig doftneutralisering. Köp din deodorant online för ett stort utbud av märken och dofter. Genom att använda en produkt som ger ett långvarigt skydd mot oönskad doft kommer du också använda mindre av produkten och den räcker längre. Deodoranten ska appliceras direkt efter duschen för att ha som störst verkan mot oönskad doft.

Använd även deodorant före träning

Det många inte tänker på är att deodorant inte bara har som uppgift att lukta gott utan även att få dig att svettas mindre. Använd därför deodorant även före träningen för att få dig att svettas mindre. Har du även en aktiv livsstil eller svettas mycket och inte har möjlighet att duscha under dagen är det en bra tanke att använda deodorant under dagen för att känna sig fräsch.

Category: Bra tips