Fixa till frisyren

Kommentarer inaktiverade för Fixa till frisyren

Det finns några olika typer av löshår på marknaden och de olika typerna lämpar sig för olika ändamål. Vilket du ska välja beror alltså på lite olika saker som hårkvalité, eventuell sjukdom och budget.

hair

För den som har en underliggande sjukdom kan ibland hela håret falla av och för att spara på det eventuella hår som finns kvar, kan det bästa alternativet vara en peruk. Peruker finns i syntetisk och naturligt hår där det naturliga håret hamnar i topp, men det syntetiska håret har kommit ikapp och det finns riktigt bra hår även här.

För den som har ett eget hår men vill fylla ut eller använda sig av hårförlängning, finns det andra typer av hår att tillgå. Även här har du syntetiskt och naturligt hår och i olika kvalitéer

Du kan välja att sätta in träns, då du har hår som är fastsydd på en tygremsa. Tränset kan sys fast i ditt egna hår som flätats tunt mot skalpen. Du kan limma fast tränset på ditt egna hår tätt mot skalpen och du kan tejpa fast ett träns på ditt egna hår. Du kan också välja att fästa håret med clip-on och då är dessa fastsydda på tränset som är vanligtvis i olika längder.

Det finns hår som säljs i paket med små slingor som kan fästas med microringar eller värmetång. Microringarna fungerar som så att du tar en microring på verktyget och drar den på en slinga i håret och trär sedan in slingan med löshår och nyper till. För värmetångs metoden har du slingor med lim som du sätter mot en hårslinga du trätt igenom en skyddande ring och sedan värmer fast limmet mot ditt naturliga hår, med en speciell värmetång och trycker till så att limmet sitter fast.

Category: Bra tips