Klä dig som du känner dig!

Kommentarer inaktiverade för Klä dig som du känner dig!

Om du redan lyckats skaffa dig ett nyttigare och bättre liv, är det kanske på tiden att resten av din stil följer efter i samma fotspår. Dags att skaffa en ny och fräsch garderob!

Lycklig

Om du lyckats vända trenden ifrån ett stillasittande liv till ett hälsosammare, där du både är i rörelse och äter rätt, är sannolikheten stor att du redan nu blivit betydligt piggare om dagarna och gladare rent generellt. Plötsligt har självkänslan ökat och med den har en ny form av karisma gjort sig hemmastad i din kropp, något som får dig att stråla utav livskraft. Vid denna tidpunkt i din personliga utveckling tycker vi att det kan vara väl på sin plats, att du äntligen får tillfälle att belöna dig själv för din hårda strävan och för dina positiva val mot ett bättre liv.

Det är helt enkelt dags för lite av en makeover, att matcha din stil med hur du numera känner dig och på så vis få chansen att blomma ut än mer som person.

Det första du behöver göra är att tänka över vilken stil du faktiskt vill bära. Nu med din nya kropp har en värld av möjligheter öppnat sig och därför är det enbart du själv som sätter gränser. Om du har svårt att bestämma dig så kan vi rekommendera en stil som är utanför din vanliga säkerhetszon, gärna åt det finare och festligare hållet. När du väl lyckats bestämma dig för en inriktning är det bara att ta itu med klädköpet och skaffa dig en inledande garderob av basplagg.

Efter att grundplaggen väl är inköpta och frisyren haft ett möte med både sax och stylingprodukter, är sidor som neckwear.se ett bra ställe att gå vidare till när det kommer till att spetsa till din stil ytterligare. Väl där hittar du som man stilfulla accessoarer i överflöd, något som kommer bli några av de sista pusselbitarna du behöver för att knyta ihop den fina rosett du sedan länge påbörjat. För er tjejer rekommenderar vi istället nelly.com som har ett lika bra sortiment för de tjejer som vill svida till sig lite extra, genom att addera snygga och stilfulla accessoarer i sina outfits.

Category: Bra tips